NITECORE VCL10 AUTOLADER
NITECORE VCL10 AUTOLADER

NITECORE VCL10 AUTOLADER

Opties & prijs
Omschrijving

Over de Nitecore VCL10 Autolader

De Nitecore VCL10 is een multfunctionele auto oplader, door het ontwerp is het een erg compact en functioneel gadget voor in de auto. Naast de functie van opladen heeft de oplader nog 3 andere functies. De oplader kan in de sigarettenaansteker (12V) worden geplaatst, hierna kan er via de USB poort een apparaat worden opgeladen.

De oplader heeft de beschikking over een waarschuwingslamp aan de bovenzijde van het apparaat. Het witte licht levert maximaal 25 lumen en kan tot wel 7 meter ver schijnen. Als de knop nog een keer wordt ingedrukt veranderd het constante witte licht naar een rood knipperlicht. De lamp is tot 90 graden te draaien, wanneer de batterij volledig is opgeladen heeft het witte lampje een brandduur van 3 uur en het rode knipperlicht tot wel 20 uur.

Een andere unieke eigenschap van de lader is de detectie van voertuigen. Zo is er een fotodetector aanwezig die het rode licht van de autolader laat knipperen wanneer er een tegemoetkomend voertuig wordt gedetecteerd.

De VCL10 is ook voorzien van een glasbreker, deze kan gebruikt worden in geval van nood. Doordat de lampkop gemaakt is van polycarbonaat is het een veilig en sterk ontwerp.

De lader beschikt over een ingebouwde Li-Ion batterij (240mAh), deze wordt automatisch opgeladen wanneer die op het stroom is aangesloten. Verder ondersteunt de VCL10 Quick Charge en 3.0 USB opladen, er wordt gebruik gemaakt van beveiliging tegen onder- of overladen.

Specificaties

  • Gewicht: 44.5 Gram
  • Afmeting: 78.5 x 24.5 x 23mm
  • Kleur: Zwart

Inhoud set

  • Nitecore VCL10 autolader (1x)
  • Handleiding VCL10 (1x)

Specificaties

Artikelnummer 416226_conf
Merk Nitecore
TPD2 Proof Ja
© 2021 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord