FlavourArt Royal Aroma 10ML
FlavourArt Royal Aroma 10ML

FlavourArt Royal Aroma 10ML

Opties & prijs
Omschrijving

Royal aroma (10ml) – FlavourArt

E-liquid-aroma van FlavourArt met de smaak van Royal.

dit betreft geconcentreerde smaakstof, een aroma of ook wel flavor genoemd. U kunt dit gebruiken voor het maken van een eigen e-liquid. Voeg daarvoor deze smaakstof toe aan PG/VG-base, met of zonder nicotine. Het door FlavourArt aanbevolen aroma-percentage is, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, 1 tot 3%. Na het mengen dient voor gebruik de vloeistof nog 3 tot 7 dagen te rijpen voor een optimale smaak.

Over FlavourArt
Het merk FlavourArts vindt z’n oorsprong in Italië waar men in 2006 begon met het aanbieden van smaakstoffen van topkwaliteit rechtstreeks aan de eindgebruiker. Vanaf 2009 werden de werkzaamheden uitgebreid naar aroma’s als basis voor e-liquid en inmiddels is het merk één van wereldleider in e-liquids en aroma’s voor elektronische sigaretten.

 

 

verkrijgbaar bij The Smokery - FlavourArt Aroma Royal 10M - Aroma's zijn de smaken die je mengt met een base en/of nicotine Booster zodat u deze kunt gebruiken in uw vape.als u vragen heeft bel of kom langs in onze winkel.

© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord