Coils

Het hart van de clearomizer is de coil. Dankzij de weerstandsdraad en het absorberende materiaal kan het de e-vloeistof verwarmen en omzetten in damp.

Zodra u nieuwe coils nodig heeft, moet u rekening houden met het type tank, en de hoeveelheid damp. Heeft u hier vragen over of advies voor nodig? Ons team staat klaar om u te helpen!

Wanneer moet ik deze vervangen?

Of je nu beginnend of meer gevorderd bent, de tijd zal komen dat je je brandertje moet vervangen. Helaas gaan ze niet jarenlang mee en moeten ze vaak vervangen worden. De spoel is verantwoordelijk voor het verwarmen van de e-vloeistof en deze voor uw plezier in damp om te zetten. Het speelt een cruciale rol in uw apparaat, dus u mag het nooit uitstellen.
Soms zal het heel duidelijk zijn dat je de dampspoel moet verwisselen, terwijl je je soms niet eens realiseert dat dat nodig is. Als je het regelmatig vervangt, verleng je de algehele levensduur van je elektrische sigaret en krijg je de best mogelijke dampervaring.

  • Een verbrande smaak in je mond
  • Rare nasmaak
  • Lekkende esigaret
  • Gorgelende geluiden
  • Minder rookwolken

Het assortiment van The Smokery

In de meeste gevallen worden de branders ontwikkeld voor een specifiek type clearomizer. Op onze website hebben wij onze producten gerangeerd op merk, zodat ze makkelijk vindbaar zijn. Indien uw gewenste product niet op onze website staat, kunt u contact met ons opnemen, om samen naar de juiste oplossing te zoeken.

Hoe moet ik ze vervangen

Nu je weet dat je je dampspoel moet vervangen, hoe doe je dat dan? Het is gemakkelijk, wij willen je graag helpen.

 

1. Schroef de mod los van de tank.

2. Giet de e-vloeistof samen met stromend water in de gootsteen om deze te helpen doorspoelen.

3. Leg papieren doekjes klaar.

4. Draai je tank ondersteboven op de papieren handdoek.

5. Draai de metalen dop van de bodem van de tank los.

6. Haal het brandertje eruit en vervang deze met een nieuwe.

7. Plaats de tank en de batterij weer bij elkaar.

8. Vul de tank weer met uw beste e-vloeistof en wacht even 10 minuten tot de coil de liquid heeft opgevangen.

9. Controleer voor gebruik op lekken.

10. Nu kun je weer lekker vapen!

Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, welke je het beste kunt kiezen is lastig te zeggen. Indien u twijfelt kunt u altijd bellen naar 040-2405072 voor het juiste advies.

© 2023 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord