ZenSations Angel Coils (Airflow) (3 St.)
ZenSations Angel Coils (Airflow) (3 St.)

ZenSations Angel Coils (Airflow) (3 St.)

Opties & prijs
Omschrijving

Over de ZenSations Angel coils (Airflow)

De ZenSations Angel coils zijn geschikt voor de Angel clearomizer van het merk. Het gaat hier om de variant met de airflow ring.

De coils hebben een weerstand van 1.8Ohm. Hierdoor kunnen de coils de smaak van een E-liquid op een correcte manier overbrengen tijdens het dampen. Over het algemeen wordt de volgende regel gehanteerd: hoe hoger de weerstand, hoe beter de smaak tot zijn recht komt.

Let op! Deze coils zijn verpakt per drie stuks

Wanneer moet ik mijn coil vervangen?

Een coil dient regelmatig vervangen te worden. Er is in de praktijk geen vast tijdsbestek dat wordt gehanteerd. Wanneer u bovengemiddeld dampt, kan het zo zijn dat u de coil na één week al dient te vervangen. Dampt u minder? Dan kan een coil twee a drie weken meegaan.

Een coil die aan vervanging toe is herkent u aan de verminderde smaak of zelfs een vervelende verbrande smaak. U dient in dit geval de coil meteen te vervangen voor een nieuw exemplaar.

Wanneer u een nieuwe coil in gebruik neemt, is het van belang om deze eerst minimaal vijftien minuten te laten intrekken met E-liquid. Hiermee zorgt u ervoor dat de liquid goed in de coil kan trekken. Laat u de liquid niet lang genoeg intrekken? Dan ontstaat er de kans dat een coil gelijk weer verbrand. In dit geval zou u dus opnieuw een nieuwe coil moeten installeren.

Inhoud set
  • ZenSations - Angel coils (Airflow) (3x)
Specificaties
Artikelnr. 416966_conf
Merknaam ZenSations
Weerstand coil Meerdere weerstanden
Inhalatiemethode Mouth-to-Lung (MTL)
Positie coil Verticaal
Hoeveelheid per verpakking 3
Land van herkomst Nederland
Afzetgebied Nederland
© 2021 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord