Disposables

Disposable e-sigaretten 

De wegwerp e-sigaret is de laatste jaren steeds makkelijker in gebruik geworden. In deze wegwerp vape-pennen zijn er meer dan 100 smaken om te ervaren met 450, 600 en meer dan 1000 Puffs.

Merken

The smokery biedt een assortiment aan met verschillende merken en heel veel smaken.

Wegwerp sigaretten online te koop

Wegwerp-vapes worden vaak gezien als starter om te stoppen met roken en deze manier is zeer succesvol omdat deze disposables supermakkelijk in gebruik zijn. En het is bewezen dat het helpt jou te stoppen met roken en als je toch die nicotine nodig hebt is dit bewezen beter voor je. De wegwerp sigaret staat gelijk aan twee pakjes sigaretten, waardoor u er hiermee voor zorgt dat u een behoorlijke tijd kunt roken. Rookt u ongeveer een pakje per dag? Zelfs dan kunt u er een paar dagen gebruik van maken en zorgt u ervoor dat het niet nodig is om steeds een nieuw exemplaar op te steken. Bovendien kunt u flink op de kosten besparen en zorgt u er met de wegwerp sigaret dat u veel minder van de schadelijke stoffen binnen zal krijgen.  Het enige dat je hoeft te doen is het verwijderen van de seal en deze wegwerp-vape is klaar voor gebruik. Ten tweede zijn er heel veel wegwerp e-cigs van hoge smaak kwaliteit in diverse nicotine gehaltes. Als je gaat stoppen met roken kun je hoog in nicotine gehalte (20mg) beginnen en langzaam af te bouwen. Zodra deze disposable leeg is kun je het apparaat gewoon weggooien.

Hoe het werkt

De meeste wegwerp verdampers hebben een vrij eenvoudige techniek, waardoor ze het maximale gemak kunnen bieden. Binnenin bevinden zich de in meeste een batterij, een kamer en een kamer met liquid. De wegwerpbatterij voedt de verwarmingskamer, die vervolgens de warmte levert om het sap op te warmen, waardoor gebruikers de damp krijgen om te roken. Dit betekent ook dat als het vapesap eenmaal op is, je het apparaat weggooit en een ander koopt. Verschillende apparaten hebben verschillende manieren om gebruikers te informeren over bijna lege of lege batterijen. Wegwerp e-cigs zijn de handigste om nicotinezouten te implementeren, die hogere nicotineconcentraties mogelijk maken en tegelijkertijd een uitzonderlijk soepele trek leveren. Daarnaast geeft een wegwerp e-sigaret je het comfort van het overslaan van het vullen van de pods, het opladen en het hele onderhoudsproces.

Koop nu

U zult genieten van het gemak dat deze gemakkelijk mee te nemen alternatieven voor traditionele vape-apparaten bieden. Blader door onze inventaris van indrukwekkende disposables om het smaakprofiel te vinden dat het beste bij uw smaak past. En onthoud: als je je vape-ervaring wilt verbeteren door de inspanning die het kost om te vapen te minimaliseren, dan zijn onze wegwerp vapes de oplossing!