Salt SWITCH Cocktail Wegwerp E-sigaret
Salt SWITCH Cocktail Wegwerp E-sigaret

Salt SWITCH Cocktail Wegwerp E-sigaret

Opties & prijs
Omschrijving

Bestel online - Cocktail wegwerp E-sigaret

Salt Switch is een wegwerp vape, toegelaten op de nederlanse markt met een Cocktail smaak. is Een wegwerp pod systeem met 20mg zoutnicotine en 2ml e–liquid capaciteit goed voor 450 trekjes. De gebruiksduur van deze disposable is te vergelijken met een groot pakje sigaretten. De e-sigaret heeft een batterij capaciteit van 370mAh, waar je ongeveer 450 hijsjes uit kunt nemen.

Eenvoudig in gebruik 

De pod weegt maar 20 gram, dit zorgt ervoor dat je altijd en overal je elektrische sigaret kan meenemen. Salt SWITCH heeft, door een toenemende vraag van dampers om kinderen beter te beschermen, besloten om nieuwe batches van de wegwerp sigaretten te voorzien van een kinderslot.

Hoe werkt het?:

1. Verwijder de sticker aan de onderkant 2. Aan de onderkant zit een aan/uit knop d.m.v. een schuifknopje. Nieuw uit de verpakking staat deze standaard op uit. 3. Zet na gebruik van de e-sigaret weer op slot ter veiligheid voor de kinderen.

© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord