E-Liquid

E-liquids kopen voor je elektrische sigaret?

Op deze pagina zie je alle e-liquid merken bij the smokery. Je kunt er op je gemak doorheen scrollen om zo je favoriete vape e-liquid te vinden. Naast de reguliere e-liquids hebben we natuurlijk ook nicotine salt en base om zelf e-liquids mee te maken!

Het icoontje voor de merknaam geeft de PG/VG verhouding van de desbetreffende e-liquid aan. Deze verhouding bepaalt hoe dik of dun de e-liquid is en de smaak van de liquid, Weet je niet zeker welke e-liquid voor jou het meest geschikt is? Neem dan contact op met ons op We staan je graag te woord.

Bij The Smokery bieden wij alleen merken aan die de hoogste kwaliteit en veiligheid kunnen waarborgen.

E-liquid bestellen met verschillende verhoudingen

Naast vele verschillende merken en smaken liquids vindt u in ons assortiment verschillende liquidverhoudingen terug. Zo bestaat E sigaret vloeistof uit een nicotinegehalte en uit een bepaalde PG/VG verhouding. PG staat voor Prophylene Glycol en VG staat voor Vegetal Glycerin. Samen vormen zij de PG/VG verhouding in een liquid. Dit is de verdeling van beide bestandsdelen.

PG zorgt hier voor een prikkel in de keel dat te vergelijken is met de rook die geïnhaleerd wordt bij een traditionele sigaret. VG zorgt voor een grotere dampproductie.

Bij elke e-liquid staat de juiste verhouding aangegeven. Dit is van belang, omdat niet elke tank ontwikkeld is voor een bepaalde e liquid verhouding. Naast nicotine, PG en VG vindt u ook de volgende bestandsdelen terug in E-vloeistof: Aroma’s voor de smaak en gedestilleerd water, gezuiverd water, om de vloeistof te verdunnen. (Indien dit is gewenst.)

Snel en gemakkelijk e-liquids bestellen

De diverse smaken e sigaret vloeistof zijn eenvoudig en veilig te bestellen in onze webshop. Als je je keuze voor één of meerdere smaken hebt gemaakt, plaatst je de bestelling in de winkelwagen. Vervolgens kun je rechtsboven deze pagina het besteloverzicht bekijken door op het tasje te klikken. Ook kun je kiezen voor direct afrekenen.

Heb je vragen neem dan contact met ons op; 

Email: info@the-smokery.com

Telefoon: 040 24 05 072