Charlie Noble

cachefile not found

Charlie Noble

WIE IS CHARLIE NOBLE?


Charlie Noble is een 'het', niet een 'hij'. Een Britse kapitein van de koopvaardij, Charles Noble, zou verantwoordelijk zijn voor de oorsprong, rond 1850, van deze bijnaam voor de kombuisrokerij. Het lijkt erop dat kapitein Noble, die ontdekte dat de stapel van zijn kombuis van koper was, beval dat hij helder moest worden gehouden. De bemanning van het schip begon vervolgens naar de stapel te verwijzen als de "Charley Noble."

E-liquids bestellen

Voor die landrubbers die het misschien niet weten, is de 'kombuis' van een schip de keuken. Wanneer stoom uit de Charlie Noble komt, weet de bemanning dat er iets aan het koken is. De Charlie Noble-lijn is een ander juice aanbod van onze doorgewinterde mixologen. De bemanning van Charlie Noble E-Liquid Trading Company werkt sinds 2011 in de vapenindustrie met Vape Dojo, en zowel Vape Dojo als Charlie Noble zijn eigendom van dezelfde moedermaatschappij. Charlie Noble wordt gemaakt in onze laboratoriumomgeving en wordt geproduceerd met de hoogste kwaliteit PG, VG, aroma en nicotine, met behulp van cGMP-methoden. Wij geloven dat u het verschil zult proeven.

© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord