Element - Nic Salts - Pink Grapefruit Blueberry - Ns/20MG
Element - Nic Salts - Pink Grapefruit Blueberry - Ns/20MG

Element - Nic Salts - Pink Grapefruit Blueberry - Ns/20MG

Opties & prijs
Omschrijving

Smaakomschrijving:

Pink Grapefruit/blueberry Designer:  Een mengeling van roze pompelmoes en zoete bosbessen gelegen in room.

 Zo glad als het is pittig, Pink Lemonade en Blueberry omvat een werveling van zoetheid afgeleid van de subtiele aanwezigheid van crème.

 

Productomschrijving:

Element Ns20 e-liquids zijn een van de meest besproken e-liquids op de markt. Het hoge nicotine-zoutconcentraat zorgt voor een maximale nicotinelevering van 20MG met een minimale throath-hit.

Velen dampers experimenteren met het zoeken naar de perfecte nicotinegehalte en wisselen daarin vaak van gehalte. De Ns20 e-liquids zorgen voor een soepele, smaakvolle dampervaring waarbij de maximaal tpd2 gehalte van 20MG is toegepast. Het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren wordt gebruikt als basis van de nicotine en resulteert in een zachte beleving bij het dampen. Bij de Ns20 e-liquids hoeft u opmerkelijk minder te dampen en behoudt u toch het tevreden gevoel.

U kunt de nicotine-salts liquids dampen in zowel een sub-ohm tank als een niet sub-ohm tank. Wanneer u een Ns20 liquid dampt in een sub-ohm tank, kan dit als heftig ervaren worden. Wanneer u geen ervaring heeft met dampen met een hoog nicotinegehalte raden wij aan om een niet sub-ohm tank te gebruiken.

Element Ns20 is verkrijgbaar in 14 heerlijke, hoge kwaliteit smaken en biedt een compleet nieuwe dampervaring.

 

Specificaties
Artikelnr. 413735_conf
Afzetgebied Nederland
Soort E-liquid Nicotine Salt
Merknaam Element
Nicotinegehalte 20mg
Liquidverhouding 35%PG / 65%VG
Inhoud fles 10ML
Smaakcategorie Fruitsmaak
Land van herkomst Verenigde Staten
TPD2 gecertificeerd Ja
© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord