ZenSations - Koffie
ZenSations - Koffie

ZenSations - Koffie

Opties & prijs
Omschrijving

Over de ZenSations - Koffie E-liquid

De koffie liquid van ZenSations heeft de smaak van een vers kopje koffie. De liquids zijn verkrijgbaar in verschillende nicotine gehaltes. Dit maakt het mogelijk om zelf uw gewenste nicotine gehalte te kiezen.

Het merk ZenSations is opgericht in Nederland. Alle liquids zijn dan ook geproduceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen: ISO9001, ISO14001 en HACCP.

PG/VG verhouding van deze E-liquid

De PG/VG verhouding van de Sun lijn is als volgt: 80%PG/20%VG. 

De stof PG zorgt voor de kriebel die in de keel wordt gevoeld, ook wel throat hit genoemd. Daarnaast zorgt de stof PG voor de intensiteit van de smaak die is verwerkt in een E-liquid. Hoe hoger het percentage PG, hoe beter de smaak in een liquid tot zijn recht komt.

De stof VG zorgt ervoor dat een E-liquid milder van smaak is. Daarnaast heeft het een zachtere throat hit dan PG. Naast deze mildere smaakbeleving zorgt de stof VG voor de dampproductie die wordt ontwikkeld tijdens het dampen. Hoe groter het percentage VG, hoe meer damp er vrijkomt. VG is tevens een plantaardige stof.

Inhoud set
  • ZenSations - Koffie (1x)
Specificaties
Artikelnr. 416858_conf
Afzetgebied Nederland
Soort E-liquid E-liquid
Merknaam ZenSations
Nicotinegehalte 0mg
Dampvermogen Gemiddeld
Liquidverhouding 80%PG / 20%VG
Inhoud fles 10ML
Smaakcategorie Dranksmaak
Land van herkomst Nederland
TPD2 gecertificeerd Ja
© 2021 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord