Eleaf E-sigaretten / Vapes

Eleaf E-sigaret kopen bij The Smokery

Bent u op zoek naar een uitstekende e-sigaret of vape? Dan heeft u bij ons ruime keuze in verschillende sterktes en kleuren E-smokers. Eleaf is opgericht in 2010 en staat bekend om zijn mooie formgeving en kwaliteit. In ons assortiment vindt u naast de Eleaf eleven, ijust, ikon, istick, istick Nowos of de isticj pico series ook andere modellen op het gebied van E sigaretten startersets. Eleaf streeft naar hoogwaardige kwaliteit E-sigaretten en is continu bezig met het verder ontwikkelen van producten. Momenteel is het één van de bekendere merken in de e-smokers wereld. Als u een elektrische sigaret wilt gaan bestellen van Eleaf dan heeft u nog E-liquid en in enkele gevallen een batterij nodig, want dit zit niet standaard bij de startsets. Daarnaast dient u altijd even te controleren of het gewenste model een interne of externe batterij heeft wanneer u een Eleaf E-sigaret wilt kopen. Indien deze een externe batterij heeft dan dient u deze los aan te schaffen.

De Eleaf E sigaret blijft zichzelf vernieuwen

Het bedrijf is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot één van de grotere merken op het gebied van elektronische sigaretten. Eleaf streeft er naar om de wensen van de klant zo goed mogelijk tegemoet te komen. Dit doen ze door continu bezig te zijn met het ontwikkelen van nieuwe producten en accessoires voor de E-sigaret. Dat hebben ze onder andere gedaan met het ontwikkelen van de iStick serie

Daarnaast speelt het merk in op de nieuwste ontwikkelingen, zoals met de temperatuur regeling. Daarnaast hebben sommige clearomizers een air flow control systeem. Met deze functionaliteit kan de gebruiker van de Eleaf E-sigaret zelf regelen hoeveel lucht hij of zij produceert. Dit is mogelijk met de iStick Basic. Wanneer u lichte hijsen neemt dan stelt u in dat er veel lucht bijkomt en bij zwaardere hijsen kiest u voor minder lucht. 

De Eleaf iStick serie

Een deel van de iStick serie is ontwikkeld op het gebied van dampen met temperatuur controle. De liquid in een E-sigaret zorgt ervoor dat de temperatuur van de coil (deze verdampt de E-liquid) niet te hoog wordt. Door te hoge temperaturen verdampt de liquid sneller en dat kan zorgen voor het oververhit raken van de coil. Dit veroorzaakt een zogenoemde dryhit en dat heeft een vieze smaak. Door het reguleren van de temperatuur, bij onder andere de Eleaf iStick, kan deze zogenoemde dryhit niet meer voorkomen bij Eleaf coils.

De Eleaf iStick serie staat bekend om zijn innovatie en variatie in deze reeks. Zo vindt u modellen met interne batterijen en externe batterijen, maar ook de mogelijkheid om met verschillende wattages en weerstanden te dampen. Dit geeft de gebruiker het voordeel om zelf de dampervaring samen te stellen.

Eleaf iStick Basic

De Eleaf iStick Basic is een starterset die gebruikt maakt van een interne batterij van 2300mAh die op te laden is met de bijgeleverde micro USB kabel. De iStick heeft geen display of instelmogelijkheden. De iStick Basic heeft een opening in de body waar u de clearomizer in kunt schuiven. Door middel van een batterij wordt de clearomizer op zijn plaats gehouden. Daarnaast zit er een raampje in de body van de iStick, zodat u kunt zien hoeveel E-liquid er nog in de tank zit. De iStick Basic is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Het geleverde model is klaar voor gebruik dankzij de bijgeleverde clearomizer die ontkoppeld kan owrden en vervangen door een ander model, indien gewenst. De clearomizer die meegeleverd wordt is de GS Air 2 clearomizer met een diameter van 14mm en een tankinhoud van 2ml. Deze tank werkt op GS Air 2 coils welke worden meegeleverd met een weerstand van 0.75Ohm.

Wat kan ik van de de Eleaf iStick Basic verwachten?

Dit is wat u van de iStick Basic kan verwachten:

  • Een batterijcappaciteit van 2300mAh.
  • Het is een compact en licht model.
  • Het model kan tanks koppelen met een eGo en 510 aansluiting.
  • De interne batterij is op te laden middels USB.
  • Bevat airflow control.
  • Hoge en originele kwaliteit.
  • Veel damp en smaak.
  • Het model is gemakkelijk na te vullen en op te laden.
Eleaf iStick Pico

De Eleaf iStick Pico is een handzaam model in de iStick reeks van Eleaf. Deze starterskit is verkrijgbaar met verschillende wattages. Zo is er de iStick Pico 21700. Starterset. Dit model bestaat uit de iStick Pico 21700 mod en de ELLO clearomizer. Het model heeft een externe 21700 batterij en een uitgaand wattage van 100W. Eleaf laat met de iStick Pico zien dat zij continu streven naar het doorontwikkelen van hun producten. Naast de iStick Pico 21700 starterset vindt u ook de volgende iStick Pico modellen in ons assortiment.

Eleaf inieuwste model met een geweldige setup, de iStick Rim.

iStick Rim is een geweldig nieuw lid van de iStick-serie. Een klein formaat en kleurrijk ontwerp maken het verbluffend. Uitgerust met een duurzame 3000mAh-batterij, kan de iStick Rim een ​​maximale kracht van 80 watt leveren voor de hele dag door te dampen zonder problemen. In combinatie met de TYPE-C-poort en ondersteund door het QC 3.0-laadprotocol, kan iStick Rim volledig worden opgeladen met een hoge snelheid die slechts 40 minuten duurt. De nieuwste atomizer de MELO 5 is de juiste keuze. Deze keer is MELO 5 nog slimmer ontworpen met een oplossing voor het vullen van de bovenzijde en een e-liquid-vergrendelsysteem voor de veiligheid van kinderen. De iStick Rim-kit die "energie, jeugd en ongedwongenheid" combineert, is een ander representatief product van Eleaf.


 

© 2021 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord