Joyetech

cachefile not found

Joyetech

Joyetech E-sigaret kopen bij the Smokery?

Als u een E-sigaret wilt kopen dan kunt u verwachten dat het merk “Joyetech” met de elektrische sigaret streeft naar een strak design, goede constructies en een lange levensduur van hun producten. Joyetech heeft meerdere modellen op de markt gebracht voor zowel de beginnende als de ervaren damper. Wanneer u een elektronische sigaret koopt dan hoort u nog wel zelf E-liquid, van bijvoorbeeld Millers Juice, aan te schaffen voor het apparaat.  

Joyetech is een vooroplopend merk op het gebied van technologie

Joyetech is een vooroplopend merk wat betreft technologie. In de begin jaren ontwikkelden zij een E-sigaret welke manueel te bedienen is, de eGo AIO. Dit heeft te maken met het bedienen van de verwarmingselementen in een E-smoker. Op manuele elektrische sigaretten is een drukknop bevestigd welke ingedrukt moet worden om de verwarmingsspoel te activeren. Dit zorgt ervoor dat de liquid niet kan lekken en dat het batterijverbruik verminderd wordt. Hierdoor hoef je de E sigaret minder vaak op te laden en zal de batterij doorgaans langer mee gaan dan bij automatische elektrische sigaretten. Ook kun je over het algemeen bij manuele E-sigaretten langere hijsen nemen.

© 2021 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord