Justfog

cachefile not found

Justfog

Justfog E-sigaret kopen bij the Smokery?

Wilt u een Justfog E sigaret kopen? Dan doet u dat bij een merk dat streeft naar de hoogst haalbare kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Alle modellen bij the Smokery zijn 100% origineel en zo ook de elektrische sigaretten van Justfog.

De Justfog e-sigaretten bij the Smokery zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende milliampère per uur. Hoe hoger de milliampère, hoe langer u de E sigaret kunt gebruiken zonder deze te hoeven opladen. De echte doorbraak van het merk is na de lancering van de Q16 geweest, maar daarvoor was het merk al bekend bij de ietwat meer ervaren dampers, omdat het merk goede MTL prestaties leverden en een eenvoudig gebruik.

Justfog is een merk voor beginnende dampers

Het merk Justfog heeft enkel vooraf ingestelde E-sigaretten. Dit houdt in dat u zelf niets of weinig kan veranderen in de instellingen. Dit is wenselijk wanneer u opzoek bent naar een E-sigaret die weinig kennis vereist. Zo wordt de Q16 gezien als de meest verkochte E-sigaret wereldwijd, deze E-smoker is dan ook uitermate geschikt voor het stoppen van roken van traditionele tabak.

Het merk streeft naar hoge kwaliteit startersets, clearomizers en coils. Hiermee probeert Justfog een zo optimaal mogelijk dampervaring af te geven bij zijn gebruikers. Als u voor een elektronische sigaret van Justfog kiest dan zult u zelf nog wel E-liquid moeten aanschaffen. E-liquid zit namelijk niet standaard bij startersets inbegrepen.

Verschillende Justfog E sigaret modellen in ons assortiment

De E-sigaretten ondergaan allerlei tests en moeten meerdere procedures doorstaan om te zorgen dat het eindproduct gebruiksvriendelijk en veilig is. Neem bijvoorbeeld de Justfog 14 serie. Deze is uitgerust met de kleinste clearomizer ter wereld en gemaakt met een dubbele lek beveiliging. Dit is van groot belang voor de batterij en de E-sigaret zelf. Als er E-liquid in bepaalde onderdelen van de modellen terecht komt, dan kan dit schade veroorzaken aan de batterij. In de kopjes hieronder wordt extra informatie gegeven over een aantal Justfog E-sigaretten.

Justfog Q14 startset

De Justfog Q14 starterset bestaat uit een 900mAh batterij en een Q14 clearomizer. In de clearomizer kan 1.8ml liquid toegevoegd worden. Het model is voor de beginnende en ervaren damper. Het model maakt gebruik van een instelbare airflow. Dit betekent dat de gebruiker zelf kan betalen hoeveel lucht er toegelaten wordt tijdens het dampen. Verder heeft de Q14 een dubbele lek beveiliging aan de onderzijde van de clearomizer en is de driptip/mondstuk gevestigd aan de bovenkant van de clearomizer. Deze kunt u verwisselen/vervangen indien dat nodig is.

Over de Q14 Passthrough batterij 

De batterij, met een capaciteit van 900mAh, die meegeleverd wordt bij de justfog Q14 starterset heeft de beschikking over een passthrough functie. Dit betekent dat u de elektronische sigaret gewoon kunt gebruiken tijdens het opladen. De batterij kunt u opladen via de meegeleverde micro USB kabel en deze batterij is in de E-sigaret verwerkt. Hierdoor is deze niet verwisselbaar. Middels het LED lampje kunt u zien hoeveel percentage de batterij nog heeft.

Justfog C14 startset

De C14 E-sigaret is verkrijgbaar met een batterij van 650mAh of 900mAh. Naast de batterij krijgt u bij de starterset ook de C14 clearomizer erbij. Deze heeft een capaciteit van 1.8ml en heeft een dubbele lek beveiliging. Dit heeft het voordeel dat de E-liquid de interne batterij niet kunt aantasten. Net zoals de Q14 is dit model ontwikkeld voor de beginnende dampers. Dit komt wederom door de eenvoud van de E-sigaretten.

Over de C14 Passthrough batterij

Net zoals bij de Q14 heeft de Justfog C14 een batterij met een passthrough functie. Hiermee kunt u dampen terwijl de batterij wordt opgeladen. Indien u de prijzen van het product bekijkt dan zult u zien dat de C14 met de 900mAh batterij een ietwat hogere prijs heeft. Dit komt doordat de batterij een grotere opslag heeft en hierdoor minder vaak opgeladen hoeft te worden.

Justfog Q16 startset

De Justfog Q16  is de opvolger van de Q14 serie. Het compacte model heeft een nieuwe uitvoering en heeft een eenvoudige display. Ook de Q16 is weer door Justfog ontwikkeld voor de beginnende damper. Waar de Q14 en C14 een 1.8ml tank hebben, heeft de Q16 een 2ml tank. Deze elektrische sigaret beschikt over een 900mAh batterij en een instelbaar voltage tussen 3.4V en 4.8V. Het voltage van de batterij is gemakkelijk te wijzigen middels de plus- en min knop. Deze batterij bevat meerdere beveiligingen zoals bescherming tegen oververhitting en kortsluiting. Deze batterij kunt u opladen door middel van de USB kabel welke wordt meegeleverd. Tevens krijgt u bij de Q16 de Q16 clearomizer en twee Q16 coils meegeleverd. Deze coils zijn gemaakt van 100% organisch katoen en een nichroom gloeidraad. Het model wordt aangeraden voor mensen die de overstap willen maken van het traditioneel roken naar elektronisch roken.

Welke Justfog E-sigaret kan ik het beste kiezen?

Welke E-sigaret van Justfog u het beste kunt kiezen is volledig afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Om de juiste keuze te maken kunt u het beste naar de specificaties van het betreffende product kijken. Wellicht geeft u de voorkeur aan een elektronische sigaret die lijkt op het roken van een traditionele sigaret met tabak of wellicht geeft u de voorkeur aan een model waarmee u grotere dampproductie heeft. Daarnaast heeft u ook de keuze uit geavanceerde en eenvoudige modellen. Bent u beginnend damper? Dan kunt u het beste kiezen voor een eenvoudig instelbaar model om kennis te maken met elektrisch roken voordat u op temperatuur of een andere modus wilt gaan dampen.

Overige Justfog producten

Naast de startersets vindt u in het assortiment van the Smokery ook verschillende onderdelen voor de elektrische sigaret. Voor elke E-sigaret zijn er bijbehorende onderdelen en accessoires. Het voordeel van deze losse onderdelen zijn dat u ze kunt koppelen met andere merken. Zo kunt u een clearomizer van Justfog koppelen met een losse mod (batterij) van Eleaf. Kijkt u wel altijd even of de clearomizer gekoppeld kan worden met de gekozen mod om teleurstelling te voorkomen. Daarnaast zijn de losse onderdelen handig wanneer er een onderdeel van uw elektrische sigaret defect is. Zo hoeft u geen gehele nieuwe elektrische sigaret te kopen, maar kunt u alleen het defecte onderdeel vervangen. Voor Justfog zijn dat de volgende onderdelen:

© 2021 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord