!!! VAPORESSO REVENGER + NRG MINI CLEAROMIZER - 2ML - 220W STARTSET foto 1
VAPORESSO REVENGER + NRG MINI CLEAROMIZER - 2ML - 220W STARTSET foto 1

VAPORESSO REVENGER + NRG MINI CLEAROMIZER - 2ML - 220W STARTSET

Opties & prijs
Omschrijving

Wat is de Vaporesso Revenger + NRG Mini Clearomizer Startset?

Deze E-sigaret startkit van Vaporesso heeft de beschikking over de Revenger TC mod en de NRG Mini clearomizer. De Revenger mod is werkzaam op 2x 18650 batterijen en de clearomizer maakt gebruik van de NRG coils van Vaporesso, E-liquid capaciteit van tank is 2ml.

Over de Vaporesso Revenger TC Mod

De startset maakt gebruik van de Revenger TC Mod van Vaporesso. Deze mod is werkzaam op 2x 18650 batterijen, deze batterijen zijn op te laden middels de bijgeleverde micro USB kabel. Echter raden wij voor het opladen van de batterijen een externe batterij oplader aan, deze is sneller en werkt efficiënter dan de micro USB kabel. De batterijen worden niet meegeleverd in de startkit, u dient deze los te bestellen op onze webshop. De mod is voorzien van een Quick Charge systeem van max 2.5A en is hiermee nog sneller op te laden

De mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 220W, als chipset word de OMNI-Board 2.0 chip gebruikt. De mod maakt gebruik van een OLED scherm, dit scherm maakt gebruik van In-Mould-Labeling. Deze technologie zorgt ervoor dat de kwaliteit van het scherm optimaal is. Het scherm laat u overzichtelijk schakelen tussen de verschillende modi, geeft het batterij percentage weer en laat de tijd en datum weergeven. Dit is een kleine greep uit de opties die worden aangeboden door de mod.

De vuurknop is te vinden aan de bovenzijde van de smalle zijde van de mod. Door de 510 aansluiting die wordt gebruikt is de mod compatibel met clearomizers die ook een 510 aansluiting voeren.

Specificaties 

  • Afmetingen : 45mm x 89mm x 28mm
  • Voltage : 0V - 8.5V
  • Modussen : VW (H/N/S), CCW , CCT, VT (NI,TI,SS) TCR (M1,M2) , RTC , BYPASS

Over de Vaporesso NRG Mini Clearomizer

De NRG Mini clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml, deze kan gevuld worden middels het slide & fill systeem. U schuift de topcap weg om de liquid bij te vullen en daarna kan de topcap weer terug naar de gesloten stand, zo is de kans op lekken van vloeistof klein.

De Vaporesso NRG Mini clearomizer is voorzien van een hittebestendige ring aan de onderkant van de clearomizer zodat uw tank niet warm word tijdens gebruik. 

Door de verstelbare airflow aan de onderzijde van de clearomizer kan de gebruiker zelf bepalen hoe veel lucht er word toegevoegd tijdens het dampen. Zo kan de gebruiker zelf draaien aan deze ring om de airflow aan te passen.

De coils die worden gevoerd in de clearomizer zijn de NRG coils van Vaporesso. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende Ohmage gehaltes. In de startkit zijn 2 coils bijgevoegd, deze coils hebben allebei een Ohmage van 0.15Ohm

 

Inhoud set

Specificaties

Artikelnr. 412563_conf
Merknaam Vaporesso
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode Direct-to-Lung (DTL)
Gebruikersniveau Gevorderde damper
Soort Batterij (2x) 18650 batterij
Instelmogelijkheden Geavanceerde instellingen
Vermogen batterij 18650 Batterij niet inbegrepen , Amperage afhankelijk van de door u gekozen batterij
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schuifdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Ja
Dampvermogen Zeer hoog
Verbruik van Liquid Bovengemiddeld
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm OLED
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling 510 Thread
Land van herkomst China
TPD2 gecertificeerd Ja
© 2020 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord