VAPORESSO SKY SOLO PLUS STARTSET - 2ML
VAPORESSO SKY SOLO PLUS STARTSET - 2ML

VAPORESSO SKY SOLO PLUS STARTSET - 2ML

Opties & prijs
Omschrijving

Vaporesso Sky Solo Plus startset E-Sigaret

De Sky Plus e smoker startset van Vaporesso heeft de beschikking over een interne batterij van 3000mAh. De E-sigaret heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld middels een top-fill systeem. De 510-aansluiting zorgt ervoor dat u de electronische sigaret kunt aansluiten op iedere mod met dezelfde 510-aansluiting.

De Sky Solo startset is een Direct-To-lung (DTL) E-sigaret. U inhaleert de damp dus gelijk door naar de longen of indien u de ceramische coil GT Ccell coils (0.3Ohm) gebruikt een meer mouth to lung (MTL). U inhaleert de damp dus gelijk door naar de longen of via de mond naar de longen. Wij leveren speciaal voor de beginnende damper een voorgeinstalleerde ceramische coil bij uw bestelling zodat u meteen een goede start maakt.

Over de Sky Solo Plus E-smoker batterij

De Sky Plus electronische sigaret heeft een krachtige batterij van 3000mAh. Deze is op te laden middels een micro USB kabel. De kabel zit standaard meegeleverd bij aankoop van de startkit. De aansluiting van de micro USB kabel is te vinden aan de zijkant van de vuurknop.

De mod heeft de beschikking over één knop: de vuurknop. Deze kunt u vijf keer indrukken om de batterij aan/uit te zetten. De Solo Plus batterij vuurt met een vast uitgaand wattage. Hierdoor is niet mogelijk om het wattage of de voltage aan te passen.

Het OMNI Board dat is verwerkt in de batterij zorgt voor meerdere beveiligingen. Zo voorkomt het onder- en overladen van de batterij en kan de vuurknop niet langer dan tien seconden worden ingedrukt.

Het is verstandig om de batterij uit te zetten wanneer u de E-sigaret wegstopt in uw handtas of broekzak. Dit voorkomt het per ongeluk drukken op de knop.

Over de Sky Solo Plus clearomizer

De Solo Plus clearomizer van Vaporesso heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. De liquid is bij te vullen middels het top-fill systeem. U kunt de top-cap eenvoudig losdraaien om vervolgens de liquid toe te voegen. Hierna kunt u de top-cap terugdraaien en starten met dampen. Dit slimme systeem zorgt ervoor dat het lekken van E-liquid wordt geminimaliseerd.

De clearomizer heeft een aiflow ring onder het pyrex glaasje. Deze ring kan u open en dicht draaien om de luchttoevoer af te stellen naar uw persoonlijke voorkeur.

Welke coils kan ik gebruiken in de clearomizer?

Bij aankoop van deze startset krijgt u twee coils bijgevoegd. Het gaat hier om de GT Mesh coils van Vaporesso. Naast deze variant coils passen er ook ander coils in de clearomizer:

  • GTM8 coils (0.15Ohm)
  • GT Ccell coils (0.3Ohm)

Inhoud set

  • Vaporesso Sky Solo Plus mod (1x)
  • Vaporesso Sky Solo Plus clearomizer (1x)
  • GT Mesh coil 0.18Ohm (2x)
  • Setje O-ringen (4x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleiding Vaporesso Sky Solo Plus (1x)

Specificaties

Artikelnr. 416830_conf
Merknaam Vaporesso
Soort E-sigaret Vape pen
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode Direct-to-Lung (DTL)
Gebruikersniveau Eenvoudig instelbare MOD
Geschikt voor Temperature control Nee
Soort Batterij Accu
Instelmogelijkheden Niet-instelbaar
Vermogen batterij 3000mAh
Soort Tank Clearomizer
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schroefdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Nee
Dampvermogen Zeer hoog
Verbruik van Liquid Bovengemiddeld
Soort Coil Dual coil
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm Nee
Materiaal RVS / Pyrex
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling AIO (All-In-One)
Land van herkomst China
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux
© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord