VAPORESSO SKY SOLO STARTSET - 2ML
VAPORESSO SKY SOLO STARTSET - 2ML

VAPORESSO SKY SOLO STARTSET - 2ML

Opties & prijs
Omschrijving

Over de Vaporesso Sky Solo startset

De Sky Solo startset van Vaporesso heeft de vorm van een Vape pen. De All-In-One E-sigaret heeft de beschikking over een interne batterij. U hoeft dus geen externe batterijen aan te schaffen wanneer u deze E-smoker in gebruik wilt nemen. De clearomizer heeft een 510-aansluiting waardoor die compatibel is met elke mod die ook gebruik maakt van deze aansluiting. De 510-aansluiting is de meest gebruikte aansluiting in de vape wereld.

De Sky Solo wordt gezien als een Direct-To-Lung (DTL) E-smoker of indien u de ceramische coil GT Ccell coils (0.3Ohm) gebruikt een meer mouth to lung (MTL). U inhaleert de damp dus gelijk door naar de longen of via de mond naar de longen. Wij leveren speciaal voor de beginnende damper een voor geinstalleerde ceramische coil bij uw bestelling zodat u meteen een goede start maakt.

Over de Sky Solo batterij

De batterij die wordt gebruikt in deze startkit heeft een capaciteit van 1400mAh. U knt de batterij opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel. De aansluiting van de oplader is te vinden naast de vuurknop. U kunt vuurknop vijf keer indrukken om de E-sigaret aan/uit te zetten. De laadtijd van deze e-damper is ongeveer 45 minuten.

De enige knop die is verwerkt op de mod/batterij is de vuurknop. Het is hierdoor dus niet mogelijk om het wattage of voltage aan te passen. De E-smoker vuurt met een constant vermogen dat automatich wordt aangepst aan de gebruikte coils.

Daarnaast is er een OMNI Board Mini chip verwerkt in de E-sigaret. Deze zorgt voor extra beveiligingen op het gebied van over- en onderladen en kortsluiting. Daarnaast voorkomt het dat de vuurknop niet langer dan tien seconde ingedrukt kan worden.

Over de Sky Solo clearomizer

De Sky Solo clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Deze is eenvoudig te vullen middels het top-fill vul systeem. U kunt de top-cap losdraaien om vervolgens de E-liquid bij te vullen. Hierna draait u de top-cap weer terug. Dit systeem is in het leven geroepen om het lekken van vloeistof te voorkomen. De smaakbeleving van deze e-smoker is inzijn prijsklasse een van de beste en de levensduur van de ceramische coil GT Ccell coils (0.3Ohm) is meer dan 2 weken afhankelijk van de e-liquid die u gebruikt.

 

De clearomizer heeft ook de beschikking over een airflow ring. Deze ring zorgt ervoor dat u zelf de luchttoevoer kan bepalen. De ring is te vinden onder het pyrex glaasje en kan eenvoudig op en neer worden gedraaid.

Welke coils kan ik gebruiken in de Sky Solo clearomizer?

Bij aankoop van deze startset krijgt u twee coils bijgevoegd. Het gaat hierbij om de GT Mesh coils van Vaporesso die origineel is bijgeleverd en de ceramische coil die wij bijleveren. Naast deze variant coils passen er ook ander coils in de clearomizer:

  • GTM8 coils (0.15Ohm)
  • GT Ccell coils (0.3Ohm)

Inhoud set

  • Vaporesso Sky Solo mod (1x)
  • Vaporesso Sky Solo clearomizer (1x)
  • GT Mesh coil 0.18Ohm (2x)
  • Setje O-ringen (4x)
  • Micro USB kabel (1x)
  • Handleiding Vaporesso Sky Solo

Specificaties

Artikelnr. 416826_conf
Merknaam Vaporesso
Soort E-sigaret Vape pen
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode Direct-to-Lung (DTL)
Gebruikersniveau Eenvoudig instelbare MOD
Geschikt voor Temperature control Ja
Soort Batterij Accu
Instelmogelijkheden Niet-instelbaar
Vermogen batterij 1400mAh
Soort Tank Clearomizer
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schroefdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Nee
Dampvermogen Zeer hoog
Verbruik van Liquid Bovengemiddeld
Soort Coil Dual coil
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm Nee
Materiaal RVS / Pyrex
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling AIO (All-In-One)
Land van herkomst China
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux
© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord