!!! VAPORESSO SWAG + NRG MINI CLEAROMIZER - 2ML - 80W STARTSET foto 1
VAPORESSO SWAG + NRG MINI CLEAROMIZER - 2ML - 80W STARTSET foto 1

VAPORESSO SWAG + NRG MINI CLEAROMIZER - 2ML - 80W STARTSET

Opties & prijs
Omschrijving

Wat is de Vaporesso Swag + NRG Mini Clearomizer startset?

Deze E-sigaret startkit van Vaporesso heeft de beschikking over de Swag mod en de NRG SE Mini clearomizer. De Swag mod heeft een externe batterij met een maximaal uitgaand vermogen van 80W. De NRG SE Mini clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de NRG coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende Ohmages.

Over de Vaporesso Swag Mod

De Swag mod maakt gebruik van een externe batterij, 1x 18650 batterij. Deze kan worden gevoerd in de mod wanneer u de knop aan de bovenkant van de mod losdraaid. De batterij kan worden opgeladen middels het bijgeleverde micro USB kabeltje of een externe batterij oplader, de oplader is verkrijgbaar op onze webshop.

De mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 80W en beschikt over verschillende systemen. Zo kan de gebruiker het aantal ''puffs'' tellen en het systeem aanpassen op de gewenste instellingen. De kit bevat een upgradable Omni 2.0 microchip en heeft meerdere modes; 2A fast charging, VT, TC en VW. 

Op de smalle zijde bevindt zich het OLED scherm waar alle damp/vape gegevens overzichtelijk zijn af te lezen en bij te stellen. De vuurknop is te vinden aan de bovenzijde en de knop aan de onderkant is te gebruiken wanneer er geswitcht dient te worden tussen de verschillende modussen. 

Doordat de mod een groot uitgaand vermogen heeft is deze geschikt voor de ervaren damper. Clearomizers die gebruik maken van een 510 aansluiting kunnen worden gevoerd op de mod.

Over de Vaporesso NRG Mini Clearomizer

De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Deze liquid kan gevuld worden middels het top fill systeem, via de bovenkant van de clearomizer dus. Door dit top fill & twist syteem is de tank vrijwel lekvrij.

Door de verstelbare airflow kan de gebruiker zelf bapalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. Deze aiflow ring is te vinden aan de onderzijde van de clearomizer en kan worden bijgesteld op de wensen van de damper.

De coils die worden gevoerd in de NRG tank zijn de NRG coils van Vaporesso. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende Ohmages, de regel die over het algemeen geldt bij coils is: hoe lager het Ohmage, hoe groter de smaak- en dampproductie.

In de startkit worden 2 coils bijgevoegd, 1x 0.4Ohm en 1x 0.5Ohm.

Inhoud set

Specificaties

Artikelnr. 412760_conf
Merknaam Vaporesso
Soort E-sigaret Box Mod
Inhoud 2.0ML
Inhalatiemethode Direct-to-Lung (DTL)
Gebruikersniveau Gevorderde damper
Soort Batterij 18650 batterij
Instelmogelijkheden Uitgebreide instellingen
Vermogen batterij 18650 Batterij niet inbegrepen , Amperage afhankelijk van de door u gekozen batterij
Soort Tank Clearomizer
Inhoud Tank 2.0ML
Soort Sluiting Schuifdop
Vulmethode Top fill tank
Verstelbare Airflow Ja
Dampvermogen Hoog
Verbruik van Liquid Gemiddeld
Soort Coil Dual coil
Bouwstof van de coil Stainless Steel
Oplader Micro-USB
Type Beeldscherm OLED
Garantieperiode Batterij en oplader 3 maanden, coils en clearomizer DOA
Koppeling 510 Thread
Land van herkomst China
TPD2 gecertificeerd Ja
Afzetgebied Benelux - Deutschland
© 2020 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord