Element - 555 Tobacco - NS20 POD 3 x 2ML 20MG
Element - 555 Tobacco - NS20 POD 3 x 2ML 20MG

Element - 555 Tobacco - NS20 POD 3 x 2ML 20MG

Opties & prijs
Omschrijving

Smaakomschrijving:

Een volle tabak smaak geproduceerd door Element met een nicotinegehalte van 20MG. Door de toevoeging van nicotine-zout is de throath-hit erg zacht. 20MG nicotine-zout voelt als een 3MG liquid van een gemiddelde e-liquid waardoor u op een prettige manier aan uw nicotinebehoefte kan voldoen

Productgegevens:

 

Deze NS20 Element POD werkt anders dan de gemiddelde e-liquid vulling. De nicotine- zout combinatie wordt efficiënter geabsorbeerd in het lichaam en lijkt daardoor meer op een traditionele sigaret.

Zout-Nicotine e-liquid is gevuld met het natuurlijke zout binnen de tabaksbladeren als basis voor de nicotine. Nicotine-salts liquid zorgt voor een grotere opname nicotine dan de meeste e-liquids momenteel kunnen bieden.

De Ns20 Element POD resulteert in een zachte throath hit waarbij 20MG nicotine-salts vergelijkbaar is met een gemiddelde e-liquid van 3MG. Elke POD is gevuld met Element Nicotine e-liquid en is verkrijgbaar in een nicotinegehalte van 20MG. U zult merken dat u minder vaak hoeft te dampen en toch het tevreden gevoel zeker zal behouden.

 

Inhoud set

3x Ns20 POD 2ML

Specificaties
Artikelnr. 413808_conf
Afzetgebied Nederland
Soort E-liquid POD navulling
Merknaam Element
Nicotinegehalte 20mg
Liquidverhouding 35%PG / 65%VG
Inhoud fles 3 x 2ML
Smaakcategorie Tabaksmaak
Land van herkomst Verenigde Staten
TPD2 gecertificeerd Ja
© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord