e-sigaretten en e-liquids kopen in Eindhoven

Electrische sigaretten en E-Liquid Vapeshop in Eindhoven

Wilt u stoppen met roken van sigaretten en bent u opzoek naar een coach, die u begeleid in het gebruik van een elektrische sigaret (E-smoker, vape of E-sigaret) dan zult u merken dat onze begleiding en keuze zeer uitgebreid is en de coaching zeer goed. Er zijn veel verschillende modellen E-smokers en veel smaken E liquids, het is daarom zeer verstandig om uzelf eerst goed te laten informeren voordat u een internet aankoop doet om te stoppen met roken.

Vapeshop Eindhoven

Wij hebben professionals als coach en in de winkel in Eindhoven die u graag te woord staan en u advies op maat geven en samen met u een plan uit te werken zodat u verantwoord kunt stoppen met roken en kunt straten met dampen. Zij weten alles over hoe het is om te stoppen met roken en de verschillende apparaten, de bijbehorende E-liquids, met de juiste nicotine en accessoires die u nodig zult hebben om te dampen. Om te stoppen heeft u advies op maat nodig en natuurlijk adviseren wij ook de gevorderde damper. In onze vapeshop / showroom staan al onze merken vapes uitgestald en kan er advies op maat gegeven worden en kunt u veel modellen zelf testen. Iedereen heeft namelijk een andere voorkeur en behoefte als het aankomt op de juiste E-smoker, nicotine gehalte en E-liquid smaak. U kunt alle modellen en liquids dan makkelijk bij ons online te bestellen.

Woont u niet in de buurt?  Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij nemen uitgebreid de tijd om u op een juiste manier te informeren.

Uw Bestelling afhalen in Eindhoven?

Heeft u online een bestelling gedaan bij ons maar wenst u deze toch op te halen in onze fysieke locatie? Dit is mogelijk! Wanneer u bezig bent met de bestelling afronden kunt u kiezen voor de optie: zelf afhalen. Wij zorgen er dan voor dat het pakketje klaar staat in de winkel en geven gratis advies van hoe u uw aankoop het beste kunt gebruiken en maken uw aankoop indien u dat wenst gebruiksklaar. Dit heeft als voordeel dat u meteen een goede start maakt met vapen!

 

 

Openingstijden Vapeshop & Advies op maat

Maandag: 11:00 - 18:00 uur

Dinsdag: 11:00 - 18:00 uur

Woensdag: 11:00 - 18:00 uur

Donderdag: 11:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 11:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur

Zondag: GESLOTEN

Komt u met de auto? Wij hebben zowel voor de deur als achterom voldoende gratis parkeerplaatsen!