e-sigaretten en e-liquids kopen in Eindhoven

Electrische sigaretten en E-Liquid Vapeshop in Eindhoven

Wilt u stoppen met roken van sigaretten en bent u opzoek naar een coach, die u begeleid in het gebruik van een elektrische sigaret (E-smoker, vape of E-sigaret) dan zult u merken dat onze begleiding en keuze zeer uitgebreid is en de coaching zeer goed. Er zijn veel verschillende modellen E-smokers en veel smaken E liquids, het is daarom zeer verstandig om uzelf eerst goed te laten informeren voordat u een internet aankoop doet om te stoppen met roken.

Vapeshop Eindhoven

Wij hebben professionals als coach en in de winkel in Eindhoven die u graag te woord staan en u advies op maat geven en samen met u een plan uit te werken zodat u verantwoord kunt stoppen met roken en kunt straten met dampen. Zij weten alles over hoe het is om te stoppen met roken en de verschillende apparaten, de bijbehorende E-liquids, met de juiste nicotine en accessoires die u nodig zult hebben om te dampen. Om te stoppen heeft u advies op maat nodig en natuurlijk adviseren wij ook de gevorderde damper. In onze vapeshop / showroom staan al onze merken vapes uitgestald en kan er advies op maat gegeven worden en kunt u veel modellen zelf testen. Iedereen heeft namelijk een andere voorkeur en behoefte als het aankomt op de juiste E-smoker, nicotine gehalte en E-liquid smaak. U kunt alle modellen en liquids dan makkelijk bij ons online te bestellen.

Woont u niet in de buurt?  Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, wij nemen uitgebreid de tijd om u op een juiste manier te informeren.

Uw Bestelling afhalen in Eindhoven?

Heeft u online een bestelling gedaan bij ons maar wenst u deze toch op te halen in onze fysieke locatie? Dit is mogelijk! Wanneer u bezig bent met de bestelling afronden kunt u kiezen voor de optie: zelf afhalen. Wij zorgen er dan voor dat het pakketje klaar staat in de winkel en geven gratis advies van hoe u uw aankoop het beste kunt gebruiken en maken uw aankoop indien u dat wenst gebruiksklaar. Dit heeft als voordeel dat u meteen een goede start maakt met vapen!

 

 

Openingstijden Vapeshop & Advies op maat

Maandag: 11:00 - 18:00 uur

Dinsdag: 11:00 - 18:00 uur

Woensdag: 11:00 - 18:00 uur

Donderdag: 11:00 - 18:00 uur

Vrijdag: 11:00 - 18:00 uur

Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur

Zondag: GESLOTEN

Komt u met de auto? Wij hebben zowel voor de deur als achterom voldoende gratis parkeerplaatsen!

© 2023 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord