MILLERS JUICE PLATINUMLINE - YOGURT AMARENA
MILLERS JUICE PLATINUMLINE - YOGURT AMARENA

MILLERS JUICE PLATINUMLINE - YOGURT AMARENA

Opties & prijs
Omschrijving

Millers Juice Platinumline Yogurt Amarena e-liquid

De Yogurt Amarena liquid uit de Platinumline van Millers Juice heeft een yoghurt smaak gecombineerd met Amarena kersen. De Platinumline wordt in Nederland geproduceerd volgens de strenge richtlijnen van ISO 9001, ISO 14001 en HACCP. De liquid wordt geleverd in een flesje van 10ml met een handige schenktuit om de e-sigaret gemakkelijk bij te vullen.

De Platinumline liquids bestaan voor 50% uit PG en 50% uit VG. De hoeveelheid PG bepaald de sterkte van de smaak en de kriebel in de keel, VG zorgt voor de milde smaak van de liquid en de dampproductie bij inhaleren.

Platinumline Yogurt Amarena liquid met diverse nicotinegehaltes

De Yogurt Amarena liquid van Millers is verkrijgbaar met verschillende nicotinewaardes. De nicotine in de liquids is, zoals bekend, een verslavend middel. De nicotine zorgt voor een kriebel in de keel als het geïnhaleerd wordt. Het voordeel is dat naar mate er minder nicotine in de liquid zit, de smaak van de liquid beter naar voren komt. Het voordeel van de elektrische sigaret is dat u in tegenstelling tot een traditionele sigaret het nicotinegehalte kunt bepalen. U heeft daarbij de volgende opties:

  • 0mg nicotine
  • 3mg nicotine
  • 6mg nicotine
  • 12mg nicotine

Specificaties

Artikelnr. 410482_conf
Afzetgebied Nederland
Soort E-liquid E-liquid
Merknaam Millers Juice Platinumline
Productlijn Platinumline
Liquidverhouding 50%PG / 50%VG
Inhoud fles 10ML
Smaakcategorie Fruitsmaak
Land van herkomst Nederland
TPD2 gecertificeerd Ja