Disposables

cachefile not found

Disposables

Disposable e-sigaretten kopen

De wegwerp e-sigaret is de laatste jaren steeds makkelijker in gebruik geworden. In deze wegwerp vape-pennen zijn er meer dan 100 smaken om te ervaren met 450, 600 en meer dan 1000 Puffs.

Merken

The smokery biedt een assortiment aan met twee verschillende merken met verschillende smaken.

SALT

SALT Switch Disposable pods zijn wegwerp systemen van het merk SALT. De Salt Switch pods bevatten elk 2ml en 20mg nic salt nicotine. e SALT switch is een wegwerp e-sigaret met een batterijcapaciteit van 350mAh. Dit staat gelijk aan ongeveer 600 hijsjes. Omdat de e-sigaret niet navulbaar en niet oplaadbaar is, dient u de e-sigaret weg te gooien wanneer deze leeg is. De SALT SWITCH heeft een weerstand van 1.8 Ohm, waardoor deze e-sigaret geschikt is voor het Mouth to Lung dampen. Verder is de switch voorzien van een kinderslot. Op de wegwerp e-sigaret zit een sticker, deze moet verwijderd worden voor gebruik. Aan de onderkant van de switch bevindt zich een aan/uit schakelaar. Deze schakelaar staat bij het openen van de verpakking altijd op ‘uit’. Om de e-sigaret te kunnen gebruiken dient u de schakelaar ‘aan’ te zetten. U kunt ervoor kiezen om de schakelaar uit te zetten na gebruik, zodat de SALT switch niet per ongeluk gebruikt kan worden.

Juice N Power

De Juice N Power Disposable Pod is een volledig wegwerp pod systeem met NicSalt e-liquid en sensationele smaken. Het design van het pod systeem is plat en breed, waardoor deze lekker in de hand ligt en de pod niet zomaar van tafel rolt. De Juice N Power Disposable Pods worden geproduceerd in China en afgevuld in Engeland. Ze zijn verkrijgbaar in 22 smaken met mogelijk nog meer smaken in de toekomst. De gebruiksduur is te vergelijken met een groot pakje sigaretten. Dit product is ideaal voor de roker die wilt starten met dampen of de ervaren damper welke tijdens het uitgaan, of in nood, een eenvoudig apparaat bij zich wil hebben welke goed in de nicotine behoefte kan voorzien. De pods zelf hebben een ohm-waarde van 1.8 en zijn gevuld met 2ml e-liquid.

Smaken

The smokery biedt op dit moment deze smaken aan per merk

Salt: smaken melon, blueberry rasp Berry, grape fruit strawberry, double apple, Coconut, lemon soda, peach ice, cocktail, energy juice, strawberry apple en honey grapefruit tea.

Juice n power: classic menthol, creamy tabaco, blueberry pomegranate, blue raspberry lemonade, energy ice, cherry, sour apple, grape ice, cola, berry lemonade ice, watermelon ice, passion fruit, green mango ice, blackcurrent ice, pink lemonade, Rainbow sweet, peach blueberry candy, pina colada, starfruit kiwi, Citrus.

Wegwerp sigaretten online te koop

Wegwerp-vapes worden vaak gezien als starter om te stoppen met roken en deze manier is zeer succesvol omdat deze disposables supermakkelijk in gebruik zijn. En het is bewezen dat het helpt jou te stoppen met roken en als je toch die nicotine nodig hebt is dit bewezen beter voor je. De wegwerp sigaret staat gelijk aan twee pakjes sigaretten, waardoor u er hiermee voor zorgt dat u een behoorlijke tijd kunt roken. Rookt u ongeveer een pakje per dag? Zelfs dan kunt u er een paar dagen gebruik van maken en zorgt u ervoor dat het niet nodig is om steeds een nieuw exemplaar op te steken. Bovendien kunt u flink op de kosten besparen en zorgt u er met de wegwerp sigaret dat u veel minder van de schadelijke stoffen binnen zal krijgen.  Het enige dat je hoeft te doen is het verwijderen van de seal en deze wegwerp-vape is klaar voor gebruik. Ten tweede zijn er heel veel wegwerp e-cigs van hoge smaak kwaliteit in diverse nicotine gehaltes. Als je gaat stoppen met roken kun je hoog in nicotine gehalte (20mg) beginnen en langzaam af te bouwen. Zodra deze disposable leeg is kun je het apparaat gewoon weggooien.

Hoe het werkt

De meeste wegwerp verdampers hebben een vrij eenvoudige techniek, waardoor ze het maximale gemak kunnen bieden. Binnenin bevinden zich de in meeste een batterij, een kamer en een kamer met liquid. De wegwerpbatterij voedt de verwarmingskamer, die vervolgens de warmte levert om het sap op te warmen, waardoor gebruikers de damp krijgen om te roken. Dit betekent ook dat als het vapesap eenmaal op is, je het apparaat weggooit en een ander koopt. Verschillende apparaten hebben verschillende manieren om gebruikers te informeren over bijna lege of lege batterijen. Wegwerp e-cigs zijn de handigste om nicotinezouten te implementeren, die hogere nicotineconcentraties mogelijk maken en tegelijkertijd een uitzonderlijk soepele trek leveren. Daarnaast geeft een wegwerp e-sigaret je het comfort van het overslaan van het vullen van de pods, het opladen en het hele onderhoudsproces.

Koop nu

U zult genieten van het gemak dat deze gemakkelijk mee te nemen alternatieven voor traditionele vape-apparaten bieden. Blader door onze inventaris van indrukwekkende disposables om het smaakprofiel te vinden dat het beste bij uw smaak past. En onthoud: als je je vape-ervaring wilt verbeteren door de inspanning die het kost om te vapen te minimaliseren, dan zijn onze wegwerp vapes de oplossing!