GTX GO 40 - Vaporesso
GTX GO 40 - Vaporesso

GTX GO 40 - Vaporesso

Opties & prijs
Omschrijving

GTX GO 40

De Vaporesso GTX GO 40 is een gebruiksvriendelijk pod-systeem dat is ontworpen voor eenvoudig gebruik met een enkele knopbediening.

Functies

Het apparaat heeft een vermogen van 40 W en wordt gevoed door een ingebouwde 1500 mAh-batterij. Als de batterij leeg raakt, zorgt het USB-C-oplaadontwerp ervoor dat de batterij snel wordt opgeladen en weer klaar is voor gebruik. (90 minuten)

De meegeleverde GTX POD 22 is compatibel met GTX-coils en ondersteunt verschillende soorten e-liquids en zowel MTL- als DL-vapingstijlen, afhankelijk van de gebruikte coil.

Dankzij het roterende luchtstroomwiel van het apparaat kunt u ook uw luchtinlaat aanpassen. Het aanpassen van de luchtstroom zorgt voor een luchtigere of meer beperkte damp en een min of meer intense smaak.

GTX POD 22-pods zijn ontworpen met een sterke magnetische basis die ervoor zorgt dat hij stevig aan het apparaat blijft zitten, maar ook snel en gemakkelijk kan worden verwijderd voor het verwisselen van de spoel. De pod heeft ook een handige vulopening voor het vullen van uw e-liquid, zodat u moeiteloos uw e-liquid kunt bijvullen.

De opname van SSS-lekbestendige technologie maakt de pod volledig lekvrij - wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat e-vloeistof wordt gemorst of verspild.

COMPATIBELE SPOELEN & E-VLOEISTOFFEN


De GTX GO 40 kan worden gebruikt met zowel VG:PG 50:50 als hoge VG e- vloeistoffen.

De GTX GO 40 met GTX POD 22 werkt met drievoudige siliconen Vaporesso GTX-spoelen*.

50:50 e-liquids: gebruik 0.6Ω (meegeleverd), 0.8Ω of 1.2Ω GTX coils
Hoge VG e-liquids: gebruik 0,6Ω (meegeleverd) of 0,3Ω GTX-spoel

* Let op: 0,2Ω GTX-spoel werkt niet met dit apparaat.