GTX GO 80 - Vaporesso
GTX GO 80 - Vaporesso

GTX GO 80 - Vaporesso

Opties & prijs
Omschrijving

De Vaporesso GTX GO 80

Een gebruiksvriendelijk pod-apparaat dat is ontworpen voor eenvoudig dampen met een enkele knopbediening.

Functies

Het apparaat heeft een output van 80 W en wordt aangedreven door een ingebouwde 3000 mAh-batterij die de meeste gebruikers een volledige dag zou moeten kunnen gebruiken op één lading. Als de batterij leeg raakt, zorgt het USB-C-oplaadontwerp ervoor dat de batterij snel wordt opgeladen en weer klaar is voor gebruik. (90 minuten)

Coils

De meegeleverde 2 ml GTX POD 26 is compatibel met het volledige GTX-spoelassortiment. Dit betekent dat het verschillende soorten e-liquids en zowel MTL- als DL-vapingstijlen kan ondersteunen. Het roterende luchtstroomwiel betekent ook dat je je luchtinlaat kunt aanpassen voor een luchtigere of meer beperkte damp en een min of meer intense smaak.

Werking

GTX POD 26 pods zijn ontworpen met een sterke magnetische basis die zowel stevig aan het apparaat bevestigd houdt, maar ook snel en gemakkelijk te verwijderen maakt voor het verwisselen van de spoel. De pod heeft ook een handige vulopening voor het vullen van uw e-liquid, zodat u moeiteloos uw e-liquid kunt bijvullen. De opname van SSS-lekbestendige technologie maakt de pod volledig lekvrij - wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat e-vloeistof wordt gemorst of verspild.
 

COMPATIBELE COILS & E-LIQUIDS
De GTX GO 80 kan worden gebruikt met zowel VG:PG 50:50 als hoge VG e-liquids.
De GTX GO 80 met de GTX POD 26 werkt met drievoudige siliconen Vaporesso GTX-spoelen.
50:50 e-liquids: gebruik 0.8Ω of 1.2Ω GTX coils (niet inbegrepen)
High VG e-liquids: gebruik 0.2Ω (meegeleverd), 0.3Ω of 0.6Ω GTX coils