Voopoo - Drag X
Voopoo - Drag X

Voopoo - Drag X

Opties & prijs
Omschrijving

Drag x Pod Kit

VOOPOO presenteert een krachtige pod-mod in een elegant ontwerp. DRAG X combineert een hoogwaardige look met leer, waardoor het een unieke uitstraling heeft tussen andere plastic of metalen e-sigaretten. Deze krachtige pod-mod werkt op een enkele 18650-batterij (niet inbegrepen). De batterij kan op elk moment worden vervangen door een volledig opgeladen batterij of de batterij kan rechtstreeks in het apparaat worden opgeladen via de USB-C-poort.

Chip

In de mod zit een nieuwe generatie GENE.TT-chip, die een extreem snelle respons en onmiddellijke verwarming van de spoel biedt, wat belangrijk is voor een goede verdamping van e-vloeistof en een aangenaam genot van vapen. Voor de bediening gebruik je een voldoende groot en overzichtelijk display, dat vol staat met informatie over het ingestelde vermogen, gemeten weerstand, uitgangsspanning, aantal trekjes en de resterende capaciteit van de batterij.

Coils

De coils van de drag x zijn er in verschillende wattages, PNP coils. De vape wordt verpakt met 2 coils, beide DL(Direct Lung).