Salt Switch Wegwerp Disposable

cachefile not found

Salt Switch Wegwerp Disposable

Met Salt Switch schakelt u over naar een nieuwe dampervaring. De innovatieve e-sigaret biedt een ultieme rookervaring, waarbij u de keuze heeft uit meerdere smaken. Het kant-en-klare Disposable-systeem hoeft niet vooraf te worden opgeladen, is direct uit de doos te gebruiken en is eenvoudig in gebruik. De wegwerp e-smoker heeft een batterijcapaciteit van 350 mAh. Dit staat ongeveer gelijk aan 450 trekken (Haaltjes). De Salt Switch disposable E Sigaret niet hervulbaar of verwisselbaar. U dient de pod weg te gooien als deze leeg is. Een Salt Switch kopen kan bij De Smokery!!

Met een Salt Switch kopen haalt u het meeste uit uw dampervaring. Het moderne wegwerp POD-systeem haalt u gewoon uit de verpakking en is direct klaar voor gebruik. De e-sigaret vraagt geen onderhoud en u kunt deze vanwege het compacte formaat van 10,3x18x106 mm altijd bij u dragen. De e-smoker weegt slechts 20 gram, past comfortabel in de palm van uw hand en laat geen rookgeur achter op uw kleding.

Salt Switch heeft een mooi design en produceert van het eerste tot het laatste trekje consistente dampwolken. Het POD systeem is geschikt voor Mouth-to-Lung dampen, waarbij de damp eerst naar de mond wordt getrokken en vervolgens wordt doorgehaald naar de longen. De vaper heeft een weerstand van 1,8 ohm. De disposable pods zijn gevuld met 2 ml e-liquid en 20 mg nic salt nicotine. De vloeistof nic salt is de natuurlijke vorm van nicotine, zoals die in tabaksbladeren voorkomt. Nicotinezout wordt sneller opgenomen in het bloed dan reguliere e-liquids en geeft een langere voldoening.

Salt Switch heeft een ergonomisch mondstuk en een veilige lichtindicator die aangeeft wanneer het apparaat klaar is en werkt. De indicator licht op als de e-sigaret geen trekjes meer heeft. Het ruikt niet naar het roken van tabaksproducten. De Salt Switch disposable pods zijn bij The Smokery in vele verschillende smaken beschikbaar. Van allerlei solo fruitsmaken of smaken van gecombineerde fruitsoorten tot uiteenlopende, sappige dranken en smaken als cola, koffie, menthol, thee, tabak en noten. U kunt altijd een Salt Switch kopen met een smaak die bij uw voorkeurpast.

 

© 2023 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord