Uwell Crown V SubOhm
Uwell Crown V SubOhm

Uwell Crown V SubOhm

Opties & prijs
Omschrijving

Crown V

De UWELL Crown V Tank of Crown 5 Tank is een geavanceerde top-filling 5ml sub-ohm tank die is voorzien van UWELL's gepatenteerde zelfreinigende technologie voor minder lekkage en een betere smaak. Met opnieuw ontworpen Crown V-spoelen inbegrepen, is de Crown 5 ideaal voor mensen die vapen van 50W - 70W op zoek naar een intense smaak. Bij uw Crown V / Crown 5 Tank worden twee Crown V-spoelen meegeleverd. Extra spoelopties en vervangende spoelen worden apart verkocht.

Coils

De 0,23 ohm UN2 Crown V Single Mesh Coil die in uw kit zit, kan het beste worden gebruikt met een vermogen van 65 W - 70 W en is ontwikkeld voor een soepele luchtstroom en intense smaak voor direct-to-lung vapers.

De 0,3 ohm UN2-2 Crown V Dual Mesh Coil die ook in deze kit zit, kan het beste worden gebruikt van 50W - 55W en heeft een beperkte/strakkere luchtstroom voor een warmere en met smaak verzadigde dampervaring.

Vervang uw coils regelmatig voor de beste smaak en prestaties. UWELL Crown V-tankkenmerken:
- UWELL gepatenteerde zelfreinigende technologie: de Crown 5-tank absorbeert eliquid in de condensatiehouder en voert het terug naar uw batterij om lekkage en reinigingsvereisten te verminderen

Functies en opties

- Opnieuw ontworpen bovenkap: draai 90 ° los om uw tank te openen en bij te vullen

- Siliconen terugslagklep in vulpoort: minder lekkage en schoner bijvullen

- UWELL Pro-FOCS smaaktesttechnologie: verbeterd spoelontwerp en eersteklas materialen helpen de verwarmingstemperatuur te regelen voor een geweldige smaak in elke trek

UWELL Crown V-tankspecificaties:
Afmetingen: 29 mm (B) x 50,5 mm (H)

Materialen: roestvrij staal, pyrex

Draadsnijden: 510

Eliquid-capaciteit: 5 ml;

Aanbevolen VG/PG-verhouding: 70% VG