Box MODs

Box mod kopen bij The Smokery?

Als u een gevorderde damper bent en zelf u dampervaring wilt beinvloeden dan is een goede box mod kopen een optie. Als u een beginnende damper bent dan bekijkt u de E-sigaret startersets. Bent u geen beginnend damper of wilt u gewoon meer informatie over mods dan kunt u op deze pagina meer informatie krijgen. The Smokery levert alleen originele producten en eerste hand service.

Om te beginnen is het vinden van de beste MOD voor ieder persoonlijk. In het assortiment van The Smokery vindt u een brede selectie van mods zoals AspireEleaf en SMOK. Houdt u rekening met het kopen van een box mod dat er verschillende soorten mods zijn. Een mod aanschaffen is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren en mocht u twijvelen bel dan of bezoek onze winkel. Stem het apparaat af op de gewenste dampervaring (sweet spot) en besluit op basis van uw dampervaring welke clearomizer (tank) en coils u nodig heeft of laat u advideren door ons team.

Wat zijn mods?

Een mod is een behuizing van elektronica met een display. Het is de bedoeling dat de gebruiker van de mod er zelf nog overige onderdelen bijkoopt, zodat de gebruiker zelf de dampervaring kan bepalen. Mods hebben zich de laatste tijd in de vaping industrie erg doorontwikkeld. Zo zijn er bijvoorbeeld mods die een interne batterij hebben of met externe batterijen, mods die waterdicht zijn en mechanische mods.

Mods worden ook wel E mods genoemd, het woord E mods is opgebouwd uit twee delen. De “e” komt van elektrisch en “mod” stamt af van het woord modificatie. Modificatie stamt uit de begindagen van elektronisch roken, toen mods nog eenvoudige, gemodificeerde batterijhouders waren en meestal mechanisch. Tegenwoordig zijn mods een blok of box met een instelbare batterij, display en andere leuke gadgets. Deze batterijen zijn verkrijgbaar met vele sterktes en in vele verschillende formaten. Deze batterijen en mods geven de gebruiker de mogelijkheid om zelf een keuze te maken in vermogen (spanning), instelbaarheid en werkmodi.

De simpele box mods

Ook op het gebied van mods is er keuze tussen relatief eenvoudige box mods en box mods voor wat meer ervaren dampers. De prijzen van deze eenvoudige box mods en box mods voor ervaren dampers varieert van 20 euro tot 300 euro. Niet alleen de ietwat meer complexere boxmods, maar ook de eenvoudige boxmods beschikken over een range aan instellingen om de dampervaring mee af te stellen op persoonlijke smaak en zijjn allemaal beveiligd voor over verhitting..

De regelbare mods

De regelbare mods zijn uitgerust met een printplaat en chip om de stroom te regelen. De geregelde mod, ook wel regulated mod of regulated mods genoemd, bezit een mechanisme dat de output, de beveiliging en tal van andere functies voor zijn rekening neemt. Dit type mod staat ook bekend als de Advanced Personal Vaporizer (APV). APVs worden vooral aangeboden in de vorm van een box of een buis. Deze mod heeft slimme microprocessor units waardoor je veel functionaliteit en goede beveiligingen krijgt.

De mechanische mods

Mechanische mods worden ook wel mech mods of tube mods genoemd. Mechanische mods zijn krachtigere batterijen die geschikt zijn voor geavanceerde tanksen coils. De mechanische mod is voor de gevorderde E-roker. Deze E-mod bevat slechts een mechanische schakelaar. Het enige wat een unregulated mod doet is de batterij in contact brengen met de clearomizer op het moment dat de gebruiker op het knopje drukt. Als gebruiker heb je bij deze mod de volledige controle over de E-sigaret. Mech mods worden vooral gepresenteerd in buisvormige behuizingen.

De Sub-Ohm mod?

Sub-ohmen bij mods is ook mogelijk. U moet echter wel rekening houden met de veiligheidsaspecten en batterij specificaties. Dit is vereist bij sub ohm mods. Het zijn zaken waar je als beginnende damper vaak niet aan denkt. Sub ohm dampen in zijn algemeen en ook bij mods vraagt enige kennis van u. Lees altijd goed de beschrijving van het artikel door en als u vragen heeft neem dan contact met ons op! Beter voorkomen dan genezen.

Hoe werken mods?

De werking van een box mod is verschillend per type. Tegenwoordig zijn er namelijk zoveel verschillende soorten mods en deze hebben allemaal hun eigen unieke functies. Zo dient een model met Temperature Control anders gebruikt te worden dan een mod die op vermogen werkt. Lees daarom eerst goed de productbeschrijving van het product goed door, zodat u op de hoogte bent van de werking van het type mod.

De basis is daarentegen altijd hetzelfde. Via de knoppen en het scherm, indien aanwezig, kunt u de mod verder instellen.

Interne of externe batterij?

Mods zijn verkrijgbaar met een interne of verwisselbare batterij. De interne batterij zit in de box mod verwerkt en de verwisselbare batterij dient nog bijgevoegd te worden. Een mod met en interne batterij is over het algemeen wat meer compact. Dit heeft het voordeel dat u de deze gemakkelijker mee kan nemen in een tas of broekzak.

Met een verwisselbare batterij heb je als gebruiker meer vrijheid. Zo zijn deze meer geschikt voor krachtige mods. Box mods met een verwisselbare batterij zijn over het algemeen groter en nemen daarom ook meer ruimte in beslag.

© 2022 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord