Millers juice Platinumline

Millers E-Liquid Platinumline Kopen

De Millers Juice Platinumline bestaat uit de 10 populairste liquids van Millers, maar hebben een verbeterde samenstelling gekregen waardoor ze een exclusieve lijn vormen. De liquids in deze categorie zijn in Nederland geproduceerd.

Millers Juice Platinumline e-liquids bestellen

Op basis van de populairste e-liquids van Millers hebben zij een selectie gemaakt van de 10 populairste smaken. De 10 verschillende smaken in het Platinumline assortiment zijn erg divers en zijn beschikbaar met verschillende nicotinegehaltes. De liquids worden standaard in flesjes van 10ml geleverd waarbij de nicotinewaarde wordt aangegeven in milligram per milliliter liquid. U kunt daarbij kiezen uit de volgende opties:

  • 0mg nicotine
  • 3mg nicotine
  • 6mg nicotine
  • 12mg nicotine
  • 18mg nicotine

De nicotine in de e liquids is zoals bekend verslavend middel. De nicotine zorgt voor een kriebel in de keel als het geïnhaleerd wordt. Het voordeel is dat naar mate er minder nicotine in de liquid zit, de smaak beter naar voren komt. Het voordeel van de elektrische sigaret is dat u in tegenstelling tot een traditionele sigaret het nicotinegehalte kunt bepalen. Zo kunt u dus ook kiezen voor een nicotinevrije liquid.

Verschillende smaken e-liquids te koop

De smaken zijn erg uiteenlopend, van fruitige smaken tot echte (internationale) tabakssmaken. Deze categorie bestaat uit de populairste liquids van Millers Juice. De liquids hebben een verbeterd recept en smaken daardoor nog specialer dan de normale liquids.