Millers juice

Millers E-Liquid Goldline

Millers e-liquid is een Brabantse producent van eliquids waarbij enkel kwalitatieve ingrediënten worden gebruikt die afkomstig zijn van erkende en gecertificeerde leveranciers. De Millers vape liquid Goldline bestaat uit 14 premium smaken met een PG/VG verhouding 50/50 of 0/100 VG. Iedere liquid is beschikbaar met een nicotinegehalte van 0mg, 3mg, 6mg, 12mg of 18mg/ml.

Millers Gold Line vape liquid kopen in Eindhoven?

U kunt bij The-Smokery terecht voor alles wat u nodig heeft voor uw e-cigaretten, waaronder e-liquids. Onze lijn met e-liquids bestaat uit een breed aanbod merken, waaronder e-liquids van Millers Juice Goldine. U vindt hier verschillende smaken terug, zoals Cherry me Up en Apple of Eden. De Goldline wordt in Nederland geproduceerd en is een premium product. De liquids worden onder de strenge eisen van de TUV ISO 9001 certificering geproduceerd en worden dubbel gecontroleerd voordat ze op de markt gebracht worden.

Het assortiment van Millers Juice Goldline liquids bestaat uit vier smaakcategorieën, namelijk de volgende:

  • Dranksmaak

  • Fruitsmaak

  • Tabaksmaak

  • Verrassend

Een greep uit ons winkel assortiment Millers Juice Gold Line

Hieronder lichten we een drietal smaken toe uit de Goldline collectie. Zoals hierboven beschreven zijn er vier verschillende smaakcategorieën. Deze vier smaakcategorieën bestaan uit twintig verschillende smaken. Op elke productpagina vindt u een omschrijving van de smaak.

 

Three Strikes Out

Three Strikes Out van Millers Goldline heeft een lichte tabakssmaak die geschikt is voor de beginnende damper.

Carribean Rum Sauce

Goldline Carribean Rum Sauce liquid is een intense combinatie met een volle smaak die bestaat uit donkere tobacco, zoete bruine rum en vanille.

1001 Night

De 1001 night is een tobacco blend van Turkse en Amerikaanse tabaksbladeren. Deze mix is ietwat sterker/zwaarder dan de Three Strikes Out hierboven.

Samenstelling van de Millers Goldline E-liquids

De liquids worden geleverd in een flesje van 10ml waarbij de fles voorzien is van een schenkdop om de e-sigaret gemakkelijk bij te kunnen vullen. Iedere smaak is verkrijgbaar met diverse nicotinegehaltes. U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • 0mg nicotine per ml vloeistof (nicotinevrij)

  • 3mg nicotine per ml vloeistof

  • 6mg nicotine per ml vloeistof

  • 12mg nicotine per ml vloeistof

  • 18mg nicotine per ml vloeistof

De smaken e-liquids zijn beschikbaar met diverse verhoudingen PG/VG. Afhankelijk van de smaak kunt u kiezen voor een PG/VG verhouding van 50/50 of voor 100% VG. Hoe hoger het VG gehalte in de e-liquid, des te milder de smaak en meer dampproductie.

De Millers e Liquid is verkrijgbaar via deze site of in onze winkel in Best bij Eindhoven. Wij hebben voldoende parkeerplaatsen voor de winkel.