Millers juice silverline

Millers Silverline E-liquid kopen?

Wilt u Millers Silverline E-liquid kopen of proberen? Dan heeft u ruime keuze en de beste prijzen. De Silverline is de eerste en goedkoopste lijn uit het assortiment van Millers Juice. Het assortiment van Millers Juice Silverline bestaat uit 36 verschillende smaken. Dat zijn verrassende en niet veel voorkomende smaken, maar ook typische Nederlandse smaken, zoals drop. Deze liquid is bedoeld voor de goedkopere e-sigaretten die weinig smaak afgeven. De liquids worden ingedeeld in zes smaakcategorieën om een indruk te geven van de smaak van de liquid. Dat zijn de volgende smaakcategorieën:

 • Dranksmaak
 • Fruitsmaak
 • Mentholsmaak
 • Tabaksmaak
 • Verrassende smaak
 • Zoete smaak

Het assortiment van de Millers E-liquid Silverline

Hieronder lichten we een drietal smaken toe uit de Millers Silverline e-juice. Zoals hierboven beschreven zijn er zes verschillende smaakcategorieën. Deze zes smaakcategorieën bestaan uit 36 verschillende smaken. Met deze smaakcategorieën bent u altijd verzekert van een smaak die past bij uw persoonlijke wensen. Op elke productpagina vindt u een omschrijving van de smaak.

Fruit Mix

De Fruit Mix E-liquid van Millers smaakt naar een combinatie van meerdere fruitsoorten. Het heeft een zoete smaak.

Menthol

De Silverline Menthol E-liquid heeft een frisse smaak die gevormd wordt door de menthol die is toegevoegd aan de vloeistof.

Tabak

De Millers Tabak liquid is een smaak die gevormd is naar echte traditionele tabak. Deze smaak geeft de gebruiker het gevoel of hij/zij een normale sigaret rookt.

RY4

De Millers Silverline RY4 E-liquid is een smaakcombinatie van tabak en karamel.

Silverline e-liquids met diverse nicotinegehaltes

De E-liquids binnen deze categorie worden allemaal geleverd in een flesje van 10ml. Hiermee kunt u vijf keer de tank van 2ml vullen. Hoelang u doet met een flesje van 10ml is ongeveer 2 dagen. Per smaak kunt u kiezen uit vijf verschillende nicotinegehaltes, namelijk de volgende:

 • 0mg nicotine
 • 3mg nicotine
 • 6mg nicotine
 • 12mg nicotine
 • 18mg nicotine

De nicotine in de liquids is zoals bekend een verslavend middel dat veel minderr verslavend is dan in de traditionele sigaret. De nicotine zorgt voor een kriebel in de keel als het geïnhaleerd wordt. Het voordeel is dat naar mate er minder nicotine in de liquid zit, de smaak beter naar voren komt. Het voordeel van de elektrische sigaret is dat u in tegenstelling tot een traditionele sigaret het nicotinegehalte kunt bepalen. Zo kunt u dus ook kiezen voor een nicotinevrije liquid en de nicotineverslaving afbouwen. Deze nicotinegehaltes worden geproduceerd met een PG/VG verhouding van 70/30. Het hogere PG gehalte hier zorgt voor een sterkere throathit en intensere smaak.