Vaporesso

Welke E-Sigaret Kit?

De Vaporesso all-in-one vape e sigaretten pakketten zijn de beste manier om in de wereld van vapen te komen. Damp-kits zijn er in allerlei soorten en maten en de beste vape-starterkit voor u hangt af van wat u uit vapen wilt halen.

Als u op zoek bent naar een e-sigaretten startpakket voor de overgang van tabaksproducten, raden we een vapen aan, zoals de Sky Solo of VECO ONE, of het revolutionaire POD-systeem, de Renova ZERO.

Swag e-sigaret

Een iets groter apparaat, maar ook een geweldige vaporizer starterkit is de Vaporesso Swag. Deze stijlvolle set bevat een 80W-mod met temperatuurregeling, samen met een toegankelijke top-vultank die werkt met allerlei coils.

Revenger X-kit

Als je meer kracht wilt, bekijk dan de Revenger X-kit, onze nieuwste combo-kit in de reeks. Het beschikt over de 220 W / TC Revenger X-mod en de NRG-tank voor uitstekende prestaties. De 220W / TC Revenger is een slank ogende vape-mod met een heleboel functies. Met een gewicht van slechts 125 gram en gevoed door dubbele 18650-batterijen, kan de Revenger weerstandsbelastingen aan die zo laag zijn als 0,05 ohm. Als starter kun je niet fout gaan met de Revenger - het is zoveel meer dan je gemiddelde startpakket voor e-sigaretten.

Sky Solo

Wilt u eerst beginnen met vapen kijk dan naar de vaporesso Sky Solo, deze is uitgevoerd in 2 varianten en heeft een uitstekende smaak en lange levensduur van de coils.

Is Vaporesso beter dan Smok?

Over het algemeen heeft Vaporesso een betere mod dan Smok. De Revenger-mod is een veel betere mod dan de 2 Smok-mods die u noemde. Wij zijn geen geen Smok haters maar vinden zowel smaak als gebruikers gemak bij vaporesso beter.

Voor vragen bel of mail ons.