Vaporesso

Welke E-Sigaret Kit?

De Vaporesso all-in-one vape e sigaretten pakketten zijn de beste manier om in de wereld van vapen te komen. Damp-kits zijn er in allerlei soorten en maten en de beste vape-starterkit voor u hangt af van wat u uit vapen wilt halen.

Als u op zoek bent naar een e-sigaretten startpakket voor de overgang van tabaksproducten, raden we een vapen aan, zoals de Sky Solo of VECO ONE, of het revolutionaire POD-systeem, de Renova ZERO.

Swag e-sigaret

Een iets groter apparaat, maar ook een geweldige vaporizer starterkit is de Vaporesso Swag. Deze stijlvolle set bevat een 80W-mod met temperatuurregeling, samen met een toegankelijke top-vultank die werkt met allerlei coils.

Revenger X-kit

Als je meer kracht wilt, bekijk dan de Revenger X-kit, onze nieuwste combo-kit in de reeks. Het beschikt over de 220 W / TC Revenger X-mod en de NRG-tank voor uitstekende prestaties. De 220W / TC Revenger is een slank ogende vape-mod met een heleboel functies. Met een gewicht van slechts 125 gram en gevoed door dubbele 18650-batterijen, kan de Revenger weerstandsbelastingen aan die zo laag zijn als 0,05 ohm. Als starter kun je niet fout gaan met de Revenger - het is zoveel meer dan je gemiddelde startpakket voor e-sigaretten.

Sky Solo

Wilt u eerst beginnen met vapen kijk dan naar de vaporesso Sky Solo, deze is uitgevoerd in 2 varianten en heeft een uitstekende smaak en lange levensduur van de coils.

Is Vaporesso beter dan Smok?

Over het algemeen heeft Vaporesso een betere mod dan Smok. De Revenger-mod is een veel betere mod dan de 2 Smok-mods die u noemde. Wij zijn geen geen Smok haters maar vinden zowel smaak als gebruikers gemak bij vaporesso beter.

Voor vragen bel of mail ons.

© 2023 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord