VAPORESSO TARGET PM80 SE - 80W STARTSET
VAPORESSO TARGET PM80 SE - 80W STARTSET

VAPORESSO TARGET PM80 SE - 80W STARTSET

Opties & prijs
Omschrijving

De Target PM80 is een POD AIO, ook wel PODmod genoemd, van de fabrikant Vaperesso. Het merk biedt veel verschillende POD-sustemen, maar dit is de eerste direct-to-long op een hoge wattage,  De Target PM80 SE is volledig instelbaar met een vermogen van 5 tot 80 watt. Het verschil met de PM80 ( die een ingebouwde batterij heeft), is dat de SE werkt op een verwisselbare 18650 batterij (deze is niet meegeleverd), dat houdt in dat de accu nooit kapot kan gaan en dat de batterijen verwisselbaar zijn. De batterijen kunnen in de pod worden opgeladen, maar je kan ook een batterijoplader kopen, om meer batterijen tegelijkertijd op te laden. De navulbaren POD's bevatten elk een capaciteit van 2 ml. 

In de startkit worden naast de Target PM80 SE met een 0.96'' TF-display en twee 2ml Pod's, die beide voorzien zijn van een GTX Mesh coil. De mesh coils die meegeleverd worden hebben een advies wattage van 45-60W (0.20hm) en 32-45W (0.30hm). De coil dient vervangen te worden zodra de smaak duidelijk minder wordt of zelfs verbrands smaakt. 

De Target PM80 is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

© 2021 The Smokery. All Rights Reserved.

Door op akkoord te klikken bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent, je het goed vindt dat we cookies op je apparaat bewaren en je toestemt met onze Privacy Policy


Ik ga akkoord | Ik ga niet akkoord